Åge Sten Nilsen - Full Circle

Lørdag 02 oktober 2021 - 20:00
Åge Sten Nilsen markerer 50 år på jorden og serverer det beste fra sin karriere når han går FULL CIRCLE!
Åge går på scenen med et kruttsterkt repertoar, med det beste fra WIG WAM, AMMUNITION, QUEEN, sine 5 solo album med mer. Med musikere fra de fleste epokene i sitt liv på scenen, er det duket for så vel bredbeint rock'n roll, pompøse Queen-perler og innslag fra hans mer melankolske sider.
 
 
Åge Sten Nilsen har i løpet av sin 36 år lange karriere gitt ut 13 studioalbum og 2 live album, turnert over hele verden, fått 1 seier, 1 andreplass og 2 tredjeplasser i MGP, vunnet "Det Store Korslaget" på Tv2, vært programleder i 3 sesonger av Tv3's Singing Bee, solgt over 650.000 billetter til en av Norges største showsuksesser med sitt egenproduserte Queen show "The Show Must Go On" og medvirket i utallige musikaler, show på tv og scene og turneer med legender fra så vel Mötorhead som Rainbow.
 
 
Under pandemien gjorde han stor suksess med sin første norskspråklige utgivelse, "SHALLOW" (Så Ekte Nå) i duett med Carina Dahl, som har passert 3 million streams. Åge er også klar for en utgivelse som vokalist for Europe-gitarist John Norum og er høyaktuell med WIG WAM-comback. WIG WAM lanserte sitt combackalbum "Never Say Die" i januar i år til strålende kritikk.
 
 
"FULL CIRCLE" repertoaret ble for første gang presentert live 2 måneder før pandemien, dette skrev musikkjounarlist Jan Dahle (Rock And Roll Dreams):
"Siste del av konserten er da også rent party med «The Show Must Go On» og Melodi Grand Prix-sekvens med «Wrecking Crew» og allsangfavoritten «In My Dreams». Sånt blir det stemning av. Hovedpersonen selv har også gjort en fin figur, der han igjen viser seg som en ypperlig leverandør av klassisk, melodisk rock, enten det er materiale fra solokarriera, Ammunition, Wig Wam, eller den mer enn ti år lange suksesshistorien The Show Must Go On. Finalen kommer i form av «Bohemian Rhapsody» – det mest neddempa innslaget i kveld – og med konfettibomber skapes litt ekstra feststemning. Sånn skal det gjøres, og når dette laget får et par jobber til på baken snakker vi om ei party- og rockepakke som virkelig kommer til å blåse taket av landets festlokaler."
Konsert
Sted: 
Kultursalen
Aldersgrense: 
-
Pris: 
490,-

© Bøhallen og Skagen Kino 

Laget av GT